Peraduan Foto Tahun Baru Cina

Tiga cabaran mewah dalam satu kotak misteri, direka untuk pembelajaran pelajar ditambah untuk meningkatkan kemahiran menyelesaikan masalah dan berfikir kritis. Betapa hadiah untuk lima pemenang pertandingan foto Tahun Baru Imlek kami, yang dipilih daripada 31 peserta dari ketiga-tiga sekolah Stellar Education Group (SEG)! Tahniah diucapkan kepada para pelajar dari Stellar International School, Isaac Song Ming Huan (Tahun 4-1), Xie Zhihao (Tahun 1-2), Luwi Zhong Ying (Tahun 4-1), Olivia Tan Xin Tian (Tahun 2-1 ), dan Jordan Goh Jun Hao dari Pasir & Bintang!

“Saya sangat menyukai permainan detektif walaupun teka-teki itu terlalu keras, dan permainan ini membantu saya meningkatkan kemahiran menyelesaikan masalah saya,” kata Isaac Song, gembira dengan hadiahnya. Dia telah memilih pakaiannya sendiri untuk difoto.

Luwi Zhong Ying menyebut bahawa dia tidak menyangka akan menang. Dia belum menyelesaikan permainan, tetapi pastinya bersenang-senang bermain Stellar Edu Box bersama keluarganya. “Permainan harta karun itu sulit … tapi saya suka jadi saya akan memberikan 9/10!” dia memuji.

oleh MIRA SYAHIRAH | penulis pasukan editorial

Kembali ke Blog

Tinggalkan komen