Perkhidmatan yang lain

Laman Utama > Perkhidmatan yang lain

Perkhidmatan yang lain

STELLAR Education Group merancang kotak pendidikan yang diilhamkan khas oleh International Primary Curriculum (IPC) UK yang membolehkan kanak-kanak belajar bahasa Inggeris, Matematik, Sains dan Geografi melalui permainan yang menarik dan video pengajaran untuk mencipta pengalaman interaktif dan mendalam bagi mereka untuk meningkatkan 21- kemahiran abad.
Keinginan untuk mencari cara yang berbeza dalam meningkatkan minat dan keinginan belajar kanak-kanak mendorong kita untuk mengembangkan STELLAR EDU BOX kita sendiri yang menggunakan mata pelajaran utama dari IPC. Ia dilancarkan pada bulan Disember 2020 yang memanfaatkan kemampuan pendidik kami dan pasukan produksi video untuk menghasilkan cabaran mendebarkan untuk kanak-kanak berumur antara 5 hingga 12 tahun dengan jalan cerita Sherlock Holmes yang mempunyai pelbagai kesukaran berdasarkan kumpulan umur mereka. Kanak-kanak belajar dengan menyelesaikan tugas yang diberikan oleh Sherlock dengan kemahiran penyiasatan dalam siri ini.

Hubungi kami di talian + 6011-5634-3116 untuk maklumat terkini. Kami mempunyai lebih banyak siri yang akan datang jadi nantikan.

Penghantaran Makanan Hungry Bite

Hungry Bite adalah perkhidmatan penghantaran makanan yang dilancarkan pada tahun 2020 oleh pasukan dapur Stellar Education Group sebagai tindak balas terhadap penguncian yang disebabkan oleh pandemi Covid-19. Ini membolehkan kami menyampaikan makanan kepada ibu bapa dan juga menyampaikan bahan pembelajaran kepada pelajar yang melengkapkan kelas dalam talian mereka semasa penutupan.

Ikuti halaman facebook kami di facebook.com/HUNGRYBITE.SIS atau hubungi kami di + 6011-5634-3116 untuk maklumat lebih lanjut.

Pengangkutan

Perkhidmatan pengangkutan disediakan untuk pelajar sekolah antarabangsa Stellar. Kami bekerjasama dengan syarikat pengangkutan bebas untuk menawarkan perkhidmatan bas / van sekolah. Pengaturan laluan akan berdasarkan jumlah pendaftaran yang diterima dan rundingan dengan ibu bapa. Bayaran pengangkutan berbeza-beza mengikut jarak atau laluan dari rumah ke sekolah.

Untuk maklumat lanjut mengenai perkhidmatan pengangkutan, sila hubungi kami di +6011-5622-3116 atau e-mel kepada kami di enquiry@stellar.edu.my.

KEPERLIKAN SEKARANG

TINGGALKAN PESANAN ANDA

Isi borang ini dan Pejabat Stellar kami akan menghubungi anda untuk menjawab semua soalan anda.
Tempat yang menakjubkan untuk anak-anak anda belajar, membangun dan berkembang menjadi pemimpin global masa depan.