Program Sekolah

Laman Utama > Program Sekolah

Sekolah Persediaan

Kami mengalu-alukan pelajar dari semua sekolah untuk mengikuti Program Persediaan Sekolah kami yang disesuaikan khas untuk pelajar yang ingin menjalani peralihan yang lancar ke beberapa tahap tahun tertentu di sekolah antarabangsa.

Pasukan guru kami yang berdedikasi dan saiz kelas kecil memastikan bahawa keperluan pembelajaran setiap pelajar dipenuhi di samping peningkatan pesat dalam asas Bahasa Inggeris, Matematik dan Sains mereka melalui Program Persediaan Sekolah kami.

Kami memulakan Program Persediaan Sekolah pada tahun 2020 untuk pelajar Tahun 5 hingga Tahun 8. Pada bulan September 2021, kami akan membuka Program Persediaan Sekolah untuk pelajar Tahun 10.

Program Peningkatan Selepas Sekolah (ASEP)

Sertailah Program Peningkatan Selepas Sekolah Stella Academy!

Kelas ini ditujukan untuk bidang di mana pelajar memerlukan bantuan, dengan pelbagai alat yang difokuskan pada latihan, aplikasi, pemahaman, dan keseronokan.
Pada masa ini kami menawarkan ASEP Bahasa Inggeris dan Matematik di peringkat pemula, pertengahan dan lanjutan untuk memenuhi pelbagai peringkat usia dan kemampuan.

Program Asasi Intensif (IFP)

Program Yayasan Intensif dirancang untuk membantu beberapa pelajar yang baru bergabung dengan persekitaran dan budaya pembelajaran sekolah kami. Ditambah dengan masa gabungan dengan pelajar lain membolehkan mereka berteman dan mengembangkan lingkaran sosial. Semua ini adalah untuk memastikan para pelajar berkembang dalam semua aspek yang dapat kita tampung, baik dari segi fizikal, intelektual atau sosial. Kami menggabungkan kelas asas Bahasa Inggeris dan Matematik dengan tambahan seperti Mandarin Chinese dan Malay untuk membantu sesiapa sahaja yang memerlukan pertolongan di kawasan tersebut.

KEPERLIKAN SEKARANG

TINGGALKAN PESANAN ANDA

Isi borang ini dan Pejabat Stellar kami akan menghubungi anda untuk menjawab semua soalan anda.
Tempat yang menakjubkan untuk anak-anak anda belajar, membangun dan berkembang menjadi pemimpin global masa depan.