Hubungi Prasekolah Stellar

Laman Utama > Hubungi Prasekolah Stellar

Prasekolah Kami

STELLAR PRESCHOOL adalah prasekolah sederhana bahasa Inggeris di Johor Bahru, Malaysia. Kami menawarkan pendekatan holistik dan inovatif yang menyegarkan untuk pendidikan untuk kanak-kanak berumur 3-6 tahun. Sekolah kami adalah institusi pendidikan yang berfokus kepada pelajar yang menyediakan kurikulum dan metodologi yang mencerminkan yang terbaik dalam penyelidikan pendidikan global dan mengamalkan komuniti pembelajaran sokongan yang mencabar pelajar kami mencapai kecemerlangan peribadi dan berkembang sebagai pelajar yang percaya diri, penyayang, sepanjang hayat berpengalaman secara positif di dunia. Kami berhasrat untuk menyediakan pendidikan berkualiti untuk keluarga dengan kanak-kanak yang tinggal di Johor Bahru, Malaysia.

Di Stellar, kami berusaha untuk memberikan yang terbaik kepada pelajar kami, dan oleh itu, kami telah melawat prasekolah terkemuka di Australia, Singapura, China dan Taiwan untuk mengkaji pendekatan mereka dalam pendidikan, metodologi pengajaran, melaksanakan yang terbaik kurikulum. Kami juga menyediakan Program Pengayaan untuk membolehkan kanak-kanak mengamalkan dan mempamerkan bakat, kreativiti dan pengetahuan mereka yang mereka pelajari di sekolah untuk menyumbang kepada pembangunan holistik mereka. Program Pengayaan kami termasuk yang berikut:

  • Projek Einstein (Sains)
  • Projek Einstein (Kepimpinan)
  • Saya seorang artis
  • Little Picasso
  • Sarjana Perkusi
  • Program Bahasa Inggeris Cemerlang (Permulaan, Pertengahan, Lanjutan)

Di samping itu, pada waktu rehat semester, kami menganjurkan Sambutan Perayaan di mana kami juga meluaskan jemputan kepada orang ramai untuk belajar di persekitaran bertema, gembira dan penyayang. Terdapat banyak aktiviti untuk mengekalkan anak-anak anda selama 3 hari dan ini benar-benar merupakan salah satu peristiwa yang paling popular dan tersendiri dalam setahun.

Perubahan adalah penting ketika kita berpindah ke bab seterusnya. Dari permulaan yang rendah hati kita menjadi salah satu prasekolah yang terbaik di Johor Bahru, tidak lama kemudian menjadi jelas bahawa sebuah kampus baru diperlukan untuk mengatasi kemasukan pesat yang semakin meningkat, yang sejajar dengan matlamat utama kita untuk menubuhkan sekolah swasta antarabangsa untuk anak-anak kita untuk melanjutkan pendidikan mereka di luar prasekolah di Stellar.

Berhubung dengan kami dan kami akan mengatur lawatan khusus untuk anda dan keluarga anda. Lawati laman web Stellar Preschool kami dan pelbagai platform media sosial untuk mengetahui lebih lanjut tentang kami!

Hubungi Kami Hari Ini

Prasekolah Stellar

139, JALAN BERINGIN, MELODIES GARDEN, 80250 JOHOR BAHRU, JOHOR, MALAYSIA
+607-336-2116+6018-954-3116
INFO@STELLAR.EDU.MY
MELAWAT LAMAN WEB
KEPERLIKAN SEKARANG

TINGGALKAN PESANAN ANDA

Isi borang ini dan Pejabat Stellar kami akan menghubungi anda untuk menjawab semua soalan anda.
Tempat yang menakjubkan untuk anak-anak anda belajar, membangun dan berkembang menjadi pemimpin global masa depan.