Anugerah BabyTalk

Anugerah BabyTalk Sekolah Antarabangsa Terbaik di Johor (Kurikulum British) 2021

Pada 3 September 2021, Sekolah Antarabangsa Stellar menerima anugerah untuk Sekolah Antarabangsa Terbaik di Johor (Kurikulum British) daripada BabyTalk Readers’ Choice Awards 2021.

Sekolah Antarabangsa Stellar berasa amat berbesar hati menerima anugerah ini. Anugerah tersebut telah mencetuskan semangat seluruh keluarga Stellar untuk berusaha bersungguh-sungguh untuk memastikan pelajar kami belajar dan membesar dengan gembira dan sihat di Sekolah Antarabangsa Stellar.

Pandemik telah mendorong sistem pendidikan di seluruh dunia untuk meneroka alternatif daripada pengajaran bersemuka kepada medium pengajaran dan pembelajaran dalam talian. Walau bagaimanapun, pendidik kami yang setia dan pelajar yang bersemangat di Sekolah Antarabangsa Stellar dapat menjalankan proses pengajaran dan pembelajaran dalam talian dengan berkesan.

Sekolah Antarabangsa Stellar ingin mengucapkan terima kasih kepada semua guru dan pelajar kami kerana bekerjasama untuk menjadikan sekolah kami lebih bersinar. Kami akan terus berusaha untuk menyediakan pendidikan terbaik kepada anak-anak kami.

Kembali ke Blog

Tinggalkan komen