Keputusan Pusat Pemeriksaan Utama Cambridge IGCSE 2021

KEPUTUSAN TEMPAT SEMAK UTAMA CAMBRIDGE IGCSE 2021
OLEH MIRA SYAHIRAH | EDITOR

 

Tahniah Tahun 6, Kelas 2021!

Sekolah Antarabangsa Stellar ingin mengucapkan tahniah kepada semua pelajar Tahun 6 (2021) kami kerana telah menamatkan pendidikan rendah mereka dan menduduki Pusat Pemeriksaan Rendah Cambridge IGCSE.

Cambridge Checkpoint ialah satu siri penilaian untuk digunakan pada tahun akhir pendidikan rendah dan menengah kanak-kanak. Ia membolehkan sekolah mendapatkan penanda aras antarabangsa bagi pelajar untuk mengenal pasti dan menangani keperluan pembelajaran. Skala Pusat Pemeriksaan Cambridge dijalankan dari 0.0 hingga 6.0, dengan 0.0 sebagai skor paling rendah dan 6.0 tertinggi.

Penjaring Terbanyak Pusat Pemeriksaan Utama Stellar:

Valerie Loh
Elise Mah
Mohammad Raees
Kai Xin Chew

Stellar amat berbangga dengan pelajarnya yang mengekalkan sikap positif sepanjang tahun dan walaupun dalam fasa wabak yang tidak dapat diramalkan. Pelajar kami bercita-cita untuk menjadi lebih baik setiap hari, dipandu oleh Budaya Stellar, dan pencapaian mereka adalah bukti apa yang telah mereka pelajari.

Syabas kepada pelajar dan guru atas kerja keras mereka yang menghasilkan pencapaian ini, serta ibu bapa atas sokongan mereka!

Kembali ke Blog

Tinggalkan komen