The Dirt Cure: Tumbuh Kanak-kanak Sihat dengan Makanan Lurus dari Tanah

The-Dirt-Cure

Kami ingin memperkenalkan buku (Terima kasih Dr Lemuel Ng, MD untuk cadangan) yang ditulis oleh Maya Shetreat-Klein MD, “The Dirt Cure”.

Adalah perlu untuk ibu bapa mengubah cara kita berfikir tentang kesihatan anak-anak. Pada masa kanak-kanak diberi ubat yang lebih banyak untuk merawat gejala, Dr. Maya mengubah paradigma yang berlaku di kepala dengan menggariskan bagaimana makanan segar, tanah yang kaya, dan bersentuhan dengan alam semula jadi boleh membalikkan wabak penyakit penyakit kanak-kanak yang semakin meningkat. Diisi dengan kelainan yang tidak diduga, sains menarik dan nasihat tangan, buku beliau memberi anda semua alat yang anda perlukan untuk mendapatkan anak-anak anda sihat dan menjaga mereka dengan cara itu.

Itulah salah satu sebab utama mengapa Stellar Prasekolah menjadi sangat teruja dengan bekerjasama dengan FOLO Farm untuk membina 5 indera kita yang boleh dimakan taman, yang bukan sahaja akan mendidik anak-anak kita mengenai makanan yang sihat dan semulajadi, tetapi juga membantu mereka menghubungkan makanan, alam, dan kesihatan bersama!

The Dirt Cure: Tumbuh Kanak-kanak Sihat dengan Makanan Lurus dari Tanah
oleh Maya Shetreat-Klein MD

Pautan: http://a.co/bha1k8F

Tinggalkan komen