Pesta Amal Mid-Autumn Cemerlang 2018

Stellar Mid-Autumn Charity Fair 2018

Pendidikan Cemerlang telah menyempurnakan majlis penggalangan dana amal yang sangat bermakna untuk merayakan Festival Pertengahan Tradisional Cina dan menyebarkan kasih sayang kepada kanak-kanak keperluan khas dari Glory Learning Centre (GLC) di Spring Labs @ Eco Spring pada 29 September 2018.

Kami telah melancarkan aktiviti menarik seperti meneka teka-teki, perarakan tanglung, gerai permainan, persembahan ceramah dan persembahan menarik “Peranan Kaunseling dalam Masyarakat”. Tidak lupa, terdapat gerai menjual pelbagai jenis makanan dan minuman, kraftangan dan produk semasa acara tersebut.

Ia adalah petang dengan kegembiraan dan ketawa pada masa yang sama meningkatkan kesedaran tentang pendidikan keperluan khas. Kami telah berjaya mengutip RM 20,000 melalui acara tersebut. Sokongan dermawan individu seperti anda membuat acara ini menjadi kejayaan besar dan membuat perubahan kepada kehidupan keperluan khusus individu dengan masalah autisme, sindrom penurunan, ADHD, ADD, disleksia, kelewatan pertuturan dan kelewatan pembangunan dari semua peringkat umur.

Sokongan anda ke pusat tidak berakhir di sini! Bagi mereka yang ingin mendermakan ke Pusat Pembelajaran Glory (GLC), sila hubungi Soo Nee di 012-3825591.

Tonton sorotan video acara penggalangan dana di sini: https://youtu.be/7sqUSx9ZCiQ

Stellar Mid-Autumn Charity Fair 2018
Stellar Mid-Autumn Charity Fair 2018
Stellar Mid-Autumn Charity Fair 2018

Tinggalkan komen